// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Hurts!
Friday, October 11, 2013 • 0 comments

Dua bulan. Dua bulan untuk aku kuat hadap semua ni. Ya Allah, bagi aku kekuatan. Aku tak mampu nak buat semua ni sorang-II. Aku perlukan teman, yang boleh bantu aku. Yang setia tolong aku. Yang faham situasi aku. Ya Allah, kau turunkanlah balasan pada mereka yang suka menganiayai orang lain. Sesungguhnya aku lemah. Aku tak kuat. Aku penat tahan semua ni. Aku penat senyum dekat dorang semua. Aku penat. Sampai satu masa aku tak tahan, aku lepaskan semua. Aku nangis puas-II. Tapi semua takkan faham. Aku pendam. Aku taknak dorang tahu. Haha bodohnya aku. Terlalu bodoh mungkin? Aku taktahu apa salah aku. Kenapa selalu aku je yang kena. Jahat sangat ke aku? Kenapa mesti aku? Takpe lah. Selagi aku mampu tahan & sabar, aku takkan buat benda luar kawalan.

Aku risau benda masa aku form 1 jadi balik. Aku taknak masuk hospital lagi. Kena tahan wad. Sebulan weh SEBULAN! Aku nak SPM. Tapi sekarang? Sumpah aku tak tenang. Tak tenang sangat-II. Aku takut aku tak boleh control. Aku perlukan someone, control diri aku. Tapi semua tak faham. Sebenarnya apa yang aku dah buat? Salah sangat ke apa yang aku buat? Aku tak faham. Aku perlukan penjelasan. Tolonglah, jangan buat aku macam ni.

Takpe Maia, kau kuat kan? Mungkin ni kelemahan aku, aku senang sangat sayang & percaya dekat orang. Allah nak uji Maia, so please. Be strong. Maia boleh! Maia yakin dengan diri! InsyaAllah, ujian ni boleh buat Maia jadi lagi better, lagi ingat dekat Allah. Allah jadikan semua ni ada hikmah. Fikir positif je Maia. Ada benda lagi baik masa depan nanti. InsyaAllah Ameen !

"LA TAHZAN AMALIA, INNALLAHA MA'ANA"



0 Comments:

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥