// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
30 September 2013
Monday, September 30, 2013 • 0 comments


Hello peeps. Harini 30.09.2013 hari Isnin, k aku tak datang sekolah. Har har. Aku bukan ponteng k tapi sebab demam. Ceh demam je pun. Tahun ni je dah 4 kali aku demam. Stress mungkin. Ditambah dgn exam. Haha. Problems lagi. Kau pikir aku boleh hadap semua tu senang macam kacang? Lol sangat kelakar mungkin -.-
Okay now 30 haribulan and aku still duduk goyang kaki macam takde SPM je. Ini macam bagus -.- Only have 37 days left to back up all my subjects argh I feel like asdfghjkl! Aku rasa macam mimpi je semua ni. Haha dah tua rupanya aku. Pejam celik dah masuk form 5, dah nak habis dah pun. Macam baru semalam je aku jadi budak form 1 yang hingus-II tu. Eh? Tapi masa form 1 aku takde lah hingus kot. Aku budak yang paling orang kenal sebab kerek dan suka buat hal haha nampak aku takde hingus masa tu kan. K mecing tiber.
So then, I'm hoping to get more than 6A in SPM then I can feel like being a queen in this house. Mak nak belikan phone baru, ayah nak belikan laptop baru and so on. Haha. Tapi aku cakap aku taknak. Aku just nak duit pergi Mesir. Yes! My big dream since sekolah rendah. Macam lah dapat -.- Diri pun macam ni ada hati nak pergi tempat macam tu. Sadis betul cerita aku. Err ~
Kalau nak di ikutkan, lepas SPM aku nak ambil STAM. K itu cuma perancangan. Tapi kalau ada halangan untuk ambil tu, terpaksa redha. Aku pun dah mohon matriks. Matriks ni pun aku rasa macam nak taknak mohon tapi ustazah cakap better mohon je sebab kita tak tahu lagi apa yang bakal menanti masa depan nanti kan? So ikutkan saja lah. Kalau U pula, mula-II aku nak apply dekat USIM. Kalau ada rezeki aku masuk situ. If not, aku dah ada pilihan lain, MMU also known as MultiMedia University. Budak-II sekolah semua tahu bidang ICT, MultiMedia, Computering, Photographing, Designing tu memang makanan aku kat SAMTKKB tu, so no wonder lah kan kalau aku mohon situ. Tapi kos masuk U tu teramat mahal. Sebab dulu pun kakak aku pernah masuk U tu. And now dia memang seorang artis grafik yang sangat kreatif dan berjaya. Kerja dia semua dengan artis-II tempatan and juga bukan tempatan. Cool right? :D
Ok aku taktahu apa ke mecing aku pergi cerita semua ni tapi haha aku memang suka melalut pun. So apa aku kisah -.- Sebenarnya mula-II update blog ni nak cerita pasal lain tapi dah masuk pasal kerjaya, better teruskan lah kan? Ngee ~ 
Okay lah. Itu je kot. Actualyy tengah rushing nak balik ni. Lalalaaa ~ See you soon. Bye.


0 Comments:

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥