// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Die heart ?
Sunday, July 7, 2013 • 2 comments

Hello peeps . Entry aku hari ni nak cerita pasal hostel , kawan and so on . Ouh yeah yeah . Dekat hostel banyak sangat dah berubah . Kawan kawan , gengs , haha ! Semua dah berpaling tadah . Semua dah bertukar sahabat ? Lol macam kelakar je . Iqqa dengan Atul , Syue dengan Iena . Aku ? Alone ? Woah ! So syiok . Sedih aku tengok dorang . Haha ye lah kan . Dorang ada benda nak diceritakan . Aku ? Aku bab bab bercerita ni memang malas . Always pendam . That the way I am .

Terasa haru je dekat hostel + school . Rasa macam forever alone . Memang lah orang lain boleh cakap "Rilek lah Maia , Ramai lagi kan kawan kau kat sini . " Tapi bagi aku , Iqqa , Iena , Syue are my true friends since aku FORM ONE you know . I repeat FORM ONE ! Memang aku terasa lah bila tak rapat dengan dorang . Haha semuanya berpunca dari satu benda . Lelaki ? Ouh lelaki ? Menatang jadah apa tah tu . Aku pun tak faham . Hmm that why aku jauhkan diri dari dorang . Aku bukan taknak tolong korang ke apa . Tapi aku taknak pikul beban , semua dok tanya aku apa cerita korang yang sebenar . Sampai ustazah pun tanya dekat aku . Weh , aku ni bukan 24 jam dengan dorang . Takkan semua nak tanya aku ? Hmm mungkin sebab tu aku mengasingkan diri . Aku malas dah nak jawab pertanyaan orang . Alih alih datang dorm aku , tanya pasal korang . Argh tensyen ! Aku taktahu apa apa lah dumb ! :'(

But sokay lah . Ada hikmah kot semua ni jadi . Lagipun aku memang nak alone pun . Aku nak menyendiri , menyepi dari semua orang . Nak tenangkan fikiran . Aku banyak sangat fikir pasal dia . Hurm macam orang bodoh kan ? Sampaikan aku tak boleh fokus belajar . Otak aku melayang . Aku dah terlampau sayang sampai banyak benda aku syak . Punca pun dari henset dia . Haha sakai much ! Kenapa dia still simpan gambar gambar perempuan tu ? Kenapa dan kenapa ? Nampak kan dia sayang budak tu lebih dari aku . Dah lah banyak gila gambar . Masa kat hostel , aku asyik fikir pasal ni . Kenapa dia still simpan ? Kusut sangat sangat ni . Err okay , apa yang mampu aku buat bersabar je lah .

Tapi bila aku fikir fikir balik , memang betul lah kan . Perempuan tu lagi special dari aku . Aku stalk habis habisan kot . Macam BOHODOH ! Aku yang sakit hati . Waa untunglah selalu pass pass hadiah . Bagi teddy bear eh kat dia ? Auww so suweet . Hurm sokay sokay . Aku pun tak mengharap apa apa dari dia . It up to him nak dekat siapa kan . Aku tahu dia sayang Dayak . Aku tahu and aku tahu . Dayak tu special gila babeng ah kat dia . Sumpah duh . Nampak sangat .

And aku pun pelik asal lah dengan aku ni . Nampak sangat jeles en ? Haha memang bangang lah siapa tak jeles . Takde perasaan apa ? Aku sayang dia lah weh ! Gila ah kalau aku cakap aku nak lepaskan dia camtu je . Member aku semua dok cakap , kalau aku rasa dia macam nak game aku , better leave him . I tried . Tapi tak boleh . Susah gila duh nak lepas . Arghh ! Dah ah ! Tensyen pula aku cerita pasal mangkok ni -.-

Sorry for this annoying entry . Aku taktahu nak luah kat siapa , blog je lah en en . So jangan nak cakap buruk pasal ni . Kau yang datang blog aku , so buat cara macam tetamu okay . Tak suka just close je lah . Err -.- Dah ah byeee !



2 Comments:

Blogger BieLa'96 said...

Sabar yer sayang ~

July 20, 2013 at 11:51 AM  
Blogger AmaliaAhmad said...

Sabar lah ni ;)

July 25, 2013 at 9:29 PM  

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥