// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Result SMA ಥ_ಥ
Sunday, February 10, 2013 • 2 comments

Hey-II . Dah lama rasanya aku tak update blog ni kan . Last update pun masa 12.12.12 . Wuish ! Lama tu . Sekarang dah masuk 10.02.13 . Nampak tak aku kekeringan idea sebenarnya ? LOL ! Tapi kali ni aku nak update pasal result SMA . Alhamdulillah . Lepas dah harungi SMA tahun lepas , keluar juga lah keputusannya tahun ni .

Result keluar masa hari Jumaat lepas bersamaan 8 Februari 2013 . Kay , masa tu ramai budak-II 96th Destiny KKB yang takde kat sekolah , so masa haritu tak keluar kan lah . Sekolah ambil keputusan keluarkan result Hari Rabu minggu depan . Pape pun , ikut info yang aku tahu , 2 orang Mumtaz , Aliff Luqman + Riski dan 5 orang Rosib . Ramai dapat Jayyid . Peratus naik . Alhamdulillah lah . But en , sebelum keluar tu , aku dah tahu dah result aku . Ya Allah ! Sedih sangat-II . Amat mendukacitakan . :'(

Aku tahu result aku ni pun disebabkan ustazah kesayangan aku usyarkan , Ustazah Noorlelawati :') Agak sedih juga lah . Lepas dah tahu result tu , sumpah aku cakap , aku tak berhenti menangis . Lagi-II bila Ustazah Noorlelawati cakap macam ni :

  • Friday
  • Laila Hannani
    Result awak...̶̶t̶̶u̶̶t̶̶t̶̶t̶̶  sygku...kalo betul nak amik stam...blh diusahakan...apa pun alhamdulillah lulus ...mungkin awak sibukntlg sy kot tu yg natijah camtu...maafkn sy ye....sy yakin awak blh dpt lbh dr tu
    • Laila Hannani
      Awak ok tak ni....
      • Amalia Ahmad
        Tq ush  Bukan salah ush . Mgkin sbb saye tak usahe lebih . Nie je kot yg mampu . Sye ok je nie 


      Okay , actually aku tak okay masa tu . Tapi aku taknak bagi ustazah risau . Aku sedih gila-II . Bukan salah ustazah semua ni . Ni semua punca aku tak berusaha lebih . Tapi dah lepas , nak buat macam mana . :'( Niat aku nak ambil STAM kuat sangat-II . Aku tak boleh buang niat tu :'(

      Tapi bila dah dapat macam ni , aku rasa down sangat . Aku tetap nak ambil STAM . But takpe lah . Bak kata Ustazah , aku boleh usaha . Jangan down sangat . Pape pun , terima kasih sangat-II dekat ustaz ustazah yang ajar kami subjek SMA tahun lepas . Walaupun keputusan kami mengecewakan , penghargaan untuk guru-II semua mesti diberi kan sebab dah penat lelah keluarkan tenaga untuk mengajar kami . :')

      To Ustazah Rozana , Ustaz Abu , Ustaz Firdaus , Ustazah Rosnita , Ustaz Azhar , dan tak lupa juga buat guru-II lain yang terlibat secara langsung ataupun tidak langsung dengan SMA kami tahun lepas ,  jutaan terima kasih sebab bantu kami semua dan bagi semangat , dorongan dekat kami . Buat program untuk kami semua semua tu lah . Terima kasih sangat-II . Alhamdulliah ada guru-II cemerlang macam mereka :') 

      And kepada Ustazah Norlin , Ustazah Lizawati , Ustazah Noorlelawati , terima kasih banyak-II tolong Maia selama nie . Sayang ustazah-II sangat-II :') 




      TERIMA KASIH SAMTKKB :')


      2 Comments:

      Blogger Nana Liena said...

      apabila kta terlalu mgharap..kdg2 tak seperti yg kta idamkan.. :) tak apa dik.. spm do the best.. jadikan kesilapan lalu as pengajaran.. chill ^^

      February 11, 2013 at 1:58 AM  
      Blogger AmaliaAhmad said...

      Okay sis . Thanks :')

      February 11, 2013 at 2:44 AM  

      Post a Comment

      Please use nice words :)
      Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



      PASTFUTURE
      MY WORDS;
      Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

      Hit the Button









      Instagram



      GIVE ME YOUR WORDS;

      {} is looking at my blog.
      -Best viewed in Google Chrome only-

      GOOGLE+ ACCOUNT;






      OTHERS;




      PAST MOMENTS ♥