// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Disember Datang T__T
Sunday, December 2, 2012 • 2 comments

Assalamualaikum .

Sekarang ni aku tak tahu kenapa tiba-II emosi tak stabil . Rasa macam kosong . Kosong kay kosong . T__T Rasa macam budak bersalah pun ada . Tapi tak tahu buat salah kat siapa . Aduh ! Sepatutnya kena lah hargai life ni . T__T

Dah masuk bulan Disember kan now ? Cepat betul masa berlalu . Pejam celik , pejam celik . Waa ~ Disember weh Disember ! Tahun depan aku dah form 5 . Atoh ! Rasa nak putar balik je masa . Tak sangka aku dah nak ambil SPM . Lepas SPM , aku dah bebas . Yeahhh !

But sekarang ni kan ,  aku rasa rindu kat orang-II dekat sekolah tu sangat-II . Sumpah lah rindu . (T__T) Aku tak tahu lah tahun depan dapat jumpa lagi ke tak . Hope sangat dapat jumpa . (T__T)


Abit Zulpadzle 

 Taktahu nape rindu kat dia . Rindu nak bergossip mungkin ? (T__T) 
Salah sorang junior aku yang sporting sangat . Haha ! 
Aku selalu menyelit dekat dia . Dia rimas dah kot dengan aku , mungkin . 
Hurmm . Pape pun Abit , best dapat junior cam kau ni . xD !

Masya Kurnea

(Miela , Syue , Atul , Eija , Sue , Biela ,Qhamal)

Member ? Of course lah rindu kan .  Tipu lah tak rindu dorang ni . Orang-II yang dah kongsi separuh dari hidup aku . Chewah ~ Haha ! Pape pun , aku hope sangat umur kitorang dipanjangkan dan dapat jumpa lagi  . (T__T)

SET

(Iqqa , Iena , Zaza ,Yan)

Haa ~ Dorang ni budak-II nakal sekolah mungkin ! Haha !
Okay . Rindu nak buat hal dengan dorang ! Dorang
ni memang sporting . Satu kepala dengan aku . Buat hal pun kadang-II sesama . Haha !
Walaupun aku tak satu geng dengan dorang , but our hearts are one .  (T__T)

STARS

(Biela , Ariee , Liesa , Tiera , Adeyb)

STARS ? Haha ! Yupp ! Stars a.k.a bintang-II mungkin ? :D Kayy . Aku baru je rapat dengan dorang tahun ni . Tapi takde lah rapat mana . Dorang ni banyak dah tolong aku . Banyak sangat-II . Kadang-II kalau aku ada masalah , dorang yang cuba tolong aku . And most thanks to them sebab tolong aku siapkan Kerja Kursus Akaun . Alhamdulillah ~ Tanpa dorang , takkan siap punya lah kerja kursus aku tu . Thank !! ;-*




Kayy gambar first Liya . Of course aku rindu dia kayy . T___T
And gambar second tu , Amirul . My adik , mungkin ? Hmm ~
Bawah , Muche , Zabe , Ainul , Raz ~ Nonsense rindu kat dorang ni . Takde pape kaitan pun dengan aku . Tapi series lah rindu . Rindu nak buli dan membahan kot . Wkwkwkwkwkwk ! xD !
Maaf sebab aku pun taktahu nak post apa . Just nak , hmm ~ tah ! Haha ! K abaikann ~ ;3 Bye . 




2 Comments:

Blogger BieLa'96 said...

untung laa post gambar pakwe ~

December 3, 2012 at 9:49 PM  
Blogger AmaliaAhmad said...

Hahaha ! Untungg ~ :)

December 3, 2012 at 10:32 PM  

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥