// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Blog Pelik ?
Friday, August 17, 2012 • 1 comments



Tajuk pun dah pelik kan . Haha ! Aku pun tak tahu asal . Blog aku jadi pelik kejap . Semua ni gara-II PHOTOBUCKET ! Hmm ~ Sabar je lah . Nak kena edit balik lah ni kan (╥﹏╥)

Nampaknya , minggu ni aku memang gila busy lah . Dengan Redaksinya , SMA lagi , tambah dengan kerja kursus akaun . Ouh shit ! Asal aku perlu lalui semua ini ? Trial tinggal berapa minggu je lagi . Kerja kursus pula kena hantar bulan depan . What ?! Trial SMA + Kerja Kursus ? Memang tak mati lah aku kan (╥﹏╥) .

Aku busy sampaikan JUNIOR aku minta tolong editkan blog pun , aku belum buat lagi . Adoi ! Maaf beribu-II maaf . Tak tahu nak buat camne dah . Aku dah busy teramat . Tapi still boleh beraya lagi lah . HAHA !

Okay lah . Tak mahu membebel panjang . Aku nak siapkan kerja lagi ni . Adoi ! Alng-II raya pun nak dekat , aku nak ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI , MAAF ZAHIR & BATIN untuk semua bloggers ;)

Minta maaf kalau aku ada terkasar bahasa ke , buat sakit hati ke kan .
Aku bukan lah baik sangat sampai boleh jaga hati orang lain . HAHA !

Okayy lah , pape pun doakan kejayan aku & batch 96th Destiny KKB untuk ambil ujian besar tahun ni -> SIJIL MENENGAH AGAMA a.k.a SIJIL MENUJU AKHIRAT . XD

InsyaAllah berkat doa korang & usaha kitorang akan membuahkan kejayan pada tahun ni . HAHA !

Thanks all ;)

Nah , ambil pantun ;p

"Membeli diesel di kedai Ah Seng,
Untuk diisi di dalam pelita,
Baik si skema mahupun samseng,
Mohon ampun MAAF dipinta."

Kbye ~ Salam bloggers ;)


Muka budak eksited nak RAYA sampai tak sedar tahun ni ada exam besar . XD









1 Comments:

Blogger ejulz said...

selamat hari raya..

August 18, 2012 at 5:38 AM  

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥