// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Ouh ! Ini sangat Ohsem .
Monday, February 6, 2012 • 0 comments


Sudah tiba masa untuk aku berceloteh . Setelah sekian lama aku tak mengupdate blog ni , akibat dari lambakan kerja sekolah di campur dengan timbunan timbunan kerja dari PRS + REDAKSI , nampaknya hari ni aku nak juga membebel kat sini tiber . Oke , sebenarnya aku nak cakap tulis lah , aku takde cerita pun . Haha !


Hmm , heyy ! Mau tahu tak ? Budak budak 96th Destiny dah ramai yang pindah . And for sure lah , suasana kehidupan kitorang kat asrama memang dah berubah . As you all know lah kan , budak 96th Destiny ni memang FORM yang paling kecoh kat sekolah tu . Dan pastinya sekarang , K E K E C O H A N tu semua sudah lenyap act takde lah semua . Kami still ada budak yang kecoh tau . :D Ouh great ! Mesti dorang happy di sekolah baru . Aku pun tumpang happy ye kawan kawan . Grr ~ sebenarnya aku nak ikut jejak dorang . Means pindah sekolah . Tapi , ramai kot tak bagi aku pindah . Termasuk guru guru kat sekolah aku tu tak bagi aku chaw . Argh ! Aku tak tahu lah keputusan aku ni betul ke tak . Aku dah tolak tawaran ke TEKNIK tu . Ouh okey ! Mama Poji cakap , lebih baik aku jangan pindah . Aku dah lah senang terpengaruh . Yeahh ! It is a fact about me . So , aku harap keputusan aku betul untuk menjamin masa depan aku . #ktiber !




Ehemm , aku sebenarnya tak tahu nak cerita apa .  Okeh la . Bye ~




0 Comments:

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥