// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Result Yang Sangatlah Gempak !
Friday, December 23, 2011 • 6 comments


Argh ! Aku tak tahu nak cakap pasal apa ! Result teruk la ! ='(


Abaikan gambar di ats . -,-'


Takpe lah . Dah takde rezeki . Cuma dapat 3A 5B 1C je . Teruk kan ? Tapi alhamdulillah lah , Math dapat A . Sebenarnya , dulu tak pernah pun target Math A . =) Btw , congrats eah kat siapa siapa yang dapat semua A tu . Best la korang . Jeles ni ~
Tak lupa juga dekat besties aku , Liya , Biela , Atyn . Congratulations ! Gempak lah korang . Jeles kot . :'( . Hmm ~ Redha je lah . Nak buat macam mana kan . Kalau korang pindah , jangan lupa kat aku tau ! Aku sayang korang sangat sangat , ketat ketat !
Takpe lah . SPM ada lagi . Aku harap dapat buat yang terbaik nanti . InsyaAllah . Tahun depan , aku cadang nak ambil AddMath . Doakan la aku ya :)








6 Comments:

Blogger NuRhAnI aFiFaH said...

Tak apa , Ok lah result akak tu . SPM masih ada , btw , doakan hani untuk tahun depan ya ! ^____^

December 23, 2011 at 8:58 AM  
Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

Argh ! Okeh okeh . SPM ! Fuhh ~ Selamat ada lagi . haha ! InsyaAllah . Hope dak form korang dapat buat yang terbaik ya !

December 23, 2011 at 10:03 AM  
Blogger BieLa'96 said...

maia , jgn cdey2 .. law ktorg pndah , ko jge diri leklok ea ! cyg kO ~

December 23, 2011 at 2:15 PM  
Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

biela , mesti arh sedih ow . ='(
okeh . biela pun jaga diri nanti

December 23, 2011 at 7:32 PM  
Blogger BieLa'96 said...

oke2 , aq phm .. hmm ..

December 26, 2011 at 10:54 PM  
Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

=')

December 26, 2011 at 11:03 PM  

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥