// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Kena Tag. :B
Thursday, December 15, 2011 • 8 comments




Ahhh . dah lama tak main benda tag-tag kat blog ni . Tengok tengok dah kena tag oleh Si Budak Pink nie , ehee ^^, Hanie . Aku pun terima je la dengan hati yang terbuka . Memandangkan memang dah tak tahu nak update apa lagi . Kan , kan . Ehh , ada rules pula . Baca baca :

RULES :
1. You must post this rules in your entry
2. Each person must post about themself in their jurnal
3. Answer the question that tagger has set for you in their post and create 11 question for the people that you have tagged to answer
4. You must choose 11 people to tag and link them to your post
5. Go to their page to tell them that you have tagged HIM/HER
6. No tag back
8. Stuff in tagging action " You're tagged if you're dead


About me :


  • Amalia bt. Ahmad
  • Currently 15teen and willbe 16teen on 12 February 2012
  • Cheras , Kuala Lumpur
  • Read Comics , Watch Mangas , Drawing , Create Graphics , Online Facebook , Blogger


  • Question :

    1. korang suka warna apa ?
    Of course lah biru . Nampak kan blog ni ? winkk winkk ;)

    2. korang paling suka facebook ? blog ? twitter ? kenapa ?
    Rasenye , Facebook . Sebab dari sini lah aku dapat ramai kawan plus contact dengan kawan lama . Actually tak tahu sebab apa . Haha !

    3. barang apa yang paling korang suka kalau seseorang to nak bagi hadiah ?
    Coklat coklat ^O^ . Tapi ni bukan barang but makanan . Hee ~ Tak apa kan ? LOL !

    4. adik beradik korang ada berapa ? n korang anak yang kea berapa ?
    Ada 6 . And aku anak ke 6 .

    5. cita-2 korang nak jadi apa ? n kenapa ?
    Aku nak jadi saintis sebab aku suka Sains :) . Ehh , tapi rasanya , macam tak dapat . So aku tukar lah cita cita aku untuk jadi Graphics Designer . Sebab aku suka buat grafik . Teringin jadi macam kakak aku !

    6. korang ada boyfriend ? apa nama boyfriend korang ? jujur !
    Hmm , tak ada . Jujur ni ^O^ .

    7. ada adik angkat ? abang angkat ? kakak angkat ? berapa umur dy sekarang ?
    Adik , abang , kakak angkat ? Prgh , soalan yang aku nak skip sebenarnya ! Haha . Ada je .


  • Adik angkat , umur 10 tahun / 13 tahun / 14 tahun / 15 tahun . Pelik tak yang 15 tahun tu ? Haha . Berangkat sama form la .
  • Abang angkat , umur 14 tahun o.O / 18 tahun Yang 14 tahun ni memang pelik gila kan . Dia yang nak aku jadi adik dia and dia jadi abang aku . Accept je la . Tau arh dia tinggi gila doe . Haha . Pape pun , still boleh di panggil 'abang' angkat kan ni . --'
  • Kakak angkat , umur 16 tahun . Waa ~ yang ni paling aku sayang gila gila mati !

  • 8. artis lelaki n artis perempuan korang suka siapa ? kenapa ?
    Artis ? Aku minat Aaron Aziz and Tasha Shilla . Aku minat Aaron bab dia mirip ngan budak yang aku pernah suka . Hehe . Tasha pula , sebab dia cute sangat !

    9. tarikh lahir korang bila ? jujur !
    12 Februari 1996 . 96th Destiny ^O^

    10. siapa yang korang paling sayang ?
    Orang ya ? Pastinya keluarga, sahabat, teman teman , pemilik hati and orang yang sayang kat aku .

    11. korang suka hanie tak sebenarnya nih ? kenapa ? jujur !
    Suka suka . Sebab kite suka semua orang ! Haha Tiber


    HABIS ! Penat aku nak menjawab nye . Haha !

    Tagged
    Biela
    Anis P-qa
    Piqa
    Qistina
    Kaka Mira


    Soalan soalan untuk anda ! :)
    1. Lagu apa korang minat ? Bagi satu rangkap lagu tu kat sini .

    2. Korang suka pakai shawl tak ? Kenapa ? Shawl jenis apa korang suka pakai ?

    3. Apa sebenarnya tema blog korang ?

    4. Impian terbesar korang ?

    5. Siapa kawan baik korang ? Tak kisah la boys or girls .

    6. Bila first time korang jatuh cinta ?

    7. And kalau korang pernah couple , bila first time korang couple tu ? Jawab betul betul ye !

    8. Hadiah apa yang tersangat sangat korang inginkan dari mak and ayah korang ?

    9. Pernah eksiden tak ? Eksiden apa and masa korang umur berapa ?

    10. Korang pernah tak rampas orang yang kawan korang sayang ? And korang jadi kan orang tu milik korang . Jujur Jujur Jujur !

    11. Siapa orang yang paling korang kagumi kat sekolah ?


    End ! Jawab tau tau ! Hehe . Maseh yaww ! ^.^




    8 Comments:

    Blogger BieLa'96 said...

    nnt2 ea aq jwb .. mlz r .. hehe ..

    December 16, 2011 at 2:18 AM  
    Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

    okeh :)

    December 16, 2011 at 2:28 AM  
    Blogger BieLa'96 said...

    oke2 .. nnt !

    December 16, 2011 at 4:16 AM  
    Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

    :p

    December 16, 2011 at 3:55 PM  
    Blogger BieLa'96 said...

    nnek ! cmne nk jwb ?? aq x reti laa ~

    December 17, 2011 at 5:46 PM  
    Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

    kau tengok cam kat blog qis tu -,-'

    December 17, 2011 at 11:54 PM  
    Blogger BieLa'96 said...

    jp2 .. yg mne stu ea ??

    December 18, 2011 at 4:11 AM  
    Blogger Maia_bLuecOmMuNity96 said...

    yg cmnie
    http://drippyhokeypokey.blogspot.com/2011/12/tagged-1.html

    December 18, 2011 at 4:37 AM  

    Post a Comment

    Please use nice words :)
    Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



    PASTFUTURE
    MY WORDS;
    Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

    Hit the Button









    Instagram



    GIVE ME YOUR WORDS;

    {} is looking at my blog.
    -Best viewed in Google Chrome only-

    GOOGLE+ ACCOUNT;






    OTHERS;




    PAST MOMENTS ♥