// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Hackers (!)
Monday, December 19, 2011 • 0 comments


Mengenai tajuk ni , mesti ramai yang tahu kan apa itu HACKERS ? Mesti lah ramai yang tahu kan , lagi lagi orang yang prnah di HACK oleh benda benda yang mengarut . Okeh , sekarang kat Facebook , aku tengok dah berleluasa kot benda alah ni . Macam macam post 'PELIK' , 'MENGARUT' , 'LUCAH' #oppss !

Ha , nak selesaikan tak masalah ni ? Ni semua link link yang aku kaji tadi . Berkesan lah kalau korang pandai main main dengan coding komputer atau godam godam sikit kat Facebook tu .



Okeh , ni je lah yang aku nak kongsi . Hope HACKER HACKER semua tu dapat di hapuskan シ . Ni nasihat aku untuk korang , dah tahu tentang benda benda ni , korang jangan dok gatal tangan nak tekan tekan Link yang mengarut tu . Aish korang ni ! Pandai na ~




0 Comments:

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥