// F R U T T I E L O V A L I E S ;
ABOUT ENTRY MR. RIGHT PRECIOUS PORTFOLIO TWITER FACEBOOK ASK.FM INSTAGRAM
Kawan Terbaek ♥
Thursday, December 8, 2011 • 0 comments


Entry kali ni , aku tak cakap banyak juga . Cume nak post grafik je . :)
Grafik ni khas aku buat untuk kawan terbaik aku , Fatin Nadhirah . hehe .
Sebab ape aku buat ? Ha ! Baca lah sendiri ye :D



Aku sayang kau Atyn ! ♥ ;)
Nampak tak banyak pink tu ? Dia ni , PINK ADMIRER tau .
Minat gila gila dengan pink dia tu . haha .
Pape pun , aku hope sangat , korang akan kekal . Okeh !
Korang jangan gaduh gaduh tau ! :) . Put this smile on your face and you will be happy forever .
Hmm , itu saje . Byebye ~




0 Comments:

Post a Comment

Please use nice words :)
Nak kutuk mengutuk , pergi masuk tong sampah . Terima kasih :)



PASTFUTURE
MY WORDS;
Hye bloggers,my name is Amalia, just call me Maia for short. Currently, 21 and will be 22 on 12th February 2018. Dah datang tu jangan lupa follow ye! ;D

Hit the Button









Instagram



GIVE ME YOUR WORDS;

{} is looking at my blog.
-Best viewed in Google Chrome only-

GOOGLE+ ACCOUNT;






OTHERS;




PAST MOMENTS ♥